Átvehette oklevelét a NETK 16 hallgatója

A Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar oklevélátadó ünnepségének adott otthont a Ludovika főépület Zrínyi terme. A magyar és angol nyelven folyó ünnepségen 16 végzős hallgató tette le magyar és angol nyelven az esküjét, majd vette át oklevelét.

Az ünnepségen a Himnusz közös eléneklését a dékáni köszöntő követte. Dr. habil Koller Boglárka kiemelte, hogy mindenki számára nagy nap a mai: 16 végzős hallgató veheti át ünnepélyes keretek között az oklevelét; egy hallgató nemzetközi biztonság- és védelempolitikai alapszakon; ketten nemzetközi biztonság- és védelempolitikai mesterszakon; öten nemzetközi közszolgálati kapcsolatok mesterszakon, nyolc hallgató pedig – magyarok és külföldiek egyaránt - International Public Service Relations mesterszakon. A NETK dékánja elmondta, hogy Nemzetközi és Európai Tanulmányok Karként a legfontosabb a nemzetköziség megjelenítése az órákon és reményét fejezte ki, hogy a végezettek  elviszik magukkal az egyetem hírét és azt a tudást, amit szereztek. Koller Boglárka gratulációját fejezte ki a végzős hallgatók és az őket professzionálisan felkészítő oktatók irányába és sok sikert kívánt a hallgatók élethosszig tartó tanulásukhoz.

A dékáni köszöntőt követően a végzős hallgatók magyar és angol nyelven is letették esküjüket, majd átvehették oklevelüket.

 

Szöveg: Fecser Zsuzsanna

Fotó: Szilágyi Dénes