Tagok

Hallgatói Önkormányzat tagjai

Herczeg Petra

Herczeg Petra

Elnök

herczegpetra1997@gmail.com

www.facebook.com/petra.herczeg2?fref=ts

Sziasztok!

Herczeg Petra másodéves nemzetközi igazgatási alapszakos hallgató vagyok. 2015 novembere óta vagyok a NETK HÖK Választmányának tagja. Elnökként úgy gondolom, hogy a legfontosabb feladatom a hallgatók érdekeinek minél szélesebb körben történő érvényesítése, mind kari mind pedig egyetemi szinten. Másik nagyon fontos feladatom a Választmányon belüli egység és együttműködés megteremtése, amely elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez.

Bármi kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal, igyekszünk Neked mindenben segíteni. 

Bak Pál

Bak Pál

Általános alelnök

Bak.Pal@hallg.uni-nke.hu

www.facebook.com/hatnemtom

Sziasztok!

Bak Pál vagyok, másodéves nemzetközi biztonság-és védelempolitika alapszakos hallgató. 2015 novemberétől egészen 2017 májusáig a NETK HÖK irodavezetőjeként tevékenykedtem, jelenleg pedig az általános alelnöki pozíciót tölthetem be a bizalmatok révén, mely rendkívül megtisztelő feladat. A célomat néhány szóval leírva így meg tudnám fogalmazni: a Hallgatók érdekeinek maximális képviselete a teljes palettán. Azt szeretném, ha az Egyetemen töltött éveitek minden tekintetben a lehető legjobbak lennének. Bármilyen kérdés merül fel Bennetek, keressetek, írjatok, hívjatok, üzenjetek; forduljatok hozzám, hozzánk bizalommal!

Fodor Márk Joszipovics

Fodor Márk Joszipovics

Irodavezető

josziip@gmail.com

www.facebook.com/fodor.mark?fref=ts

Sziasztok!

Fodor Márk Joszipovics vagyok, biztonság és védelempolitika alapszakos hallgató. A kari HÖK-be 2016 őszén választottak be, ahol 2017 tavasza óta én töltöm be az irodavezetői tisztséget. Észrevételeitekkel és problémáitokkal nyugodtan forduljatok akár hozzám is.

Varga Róbert

Varga Róbert

Tanulmányi referens

varga.robert256@gmail.com

www.facebook.com/robert.varga.73?fref=ts

Varga Róbert vagyok, másodéves nemzetközi igazgatás szakos hallgató. Az előző gólyatáborban mentorként vettem részt, és ezt követően döntöttem úgy, hogy szeretnék a HÖK részévé válni.

Jelenleg a Tanulmányi Bizottság elnöke vagyok. A Bizottság fő feladata, a hallgatók tanulmányi ügyekkel kapcsolatos problémáinak orvoslása, emellett pedig a Tanulmányi Osztállyal való hatékony együttműködés. Bármilyen tanulmányi ügyet érintő kérdéssel bátran fordulhattok hozzánk, és mi igyekszünk segíteni Nektek.

Szabó Regina

Szabó Regina

Gazdálkodási és szociális alelnök, Diákjóléti Bizottság elnöke

reginaszx@gmail.com

www.facebook.com/reginaa.szabo?fref=ts

Szabó Regina másodéves nemzetközi igazgatás szakos hallgató vagyok. Korábban a Diákjóléti Bizottság tagja voltam, 2016. decemberétől pedig gazdálkodási és szociális ügyekért felelős alelnökként és a Diákjóléti Bizottság elnökeként segítem a Választmány munkáját. A Bizottság alapvető feladatai közé tartozik a szociális alapú ösztöndíjak elbírálása, a szociális ügyekkel kapcsolatos hallgatói kérdések megválaszolása. Célunk a hallgatók érdekeinek hatékony képviselete, amihez elengedhetetlen egy szabályosan és átláthatóan működő Bizottság. Ha bármilyen kérdésetek van, bátran forduljatok hozzám vagy a Bizottság bármely tagjához akár személyesen, akár valamenyik online felületen.

Cziczás Péter

Cziczás Péter

Kollégiumi Bizottság elnöke

peter.cziczas@gmail.com

www.facebook.com/peter.cziczas

Cziczás Péter vagyok, másodéves nemzetközi igazgatás alapszakos hallgató.

2015. őszétől vagyok tagja a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar Hallgatói Önkormányzatának, ahol azóta is tevékenykedem, jelenleg, mint a Kollégiumi Bizottság elnöke.

A Bizottság felügyeli a kollégiumi pályázatok elbírálását, elkészíti a szobabeosztásokat, közvetlen kapcsolatot teremt a kollégiumi vezetőség és a kollégista hallgatók között.

Ha úgy érzed, bármiben a segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bártan!

Szabó Orsolya Réka

Szabó Orsolya Réka

Kommunikációs Bizottság elnöke

szabo.orsii@gmail.com

https://www.facebook.com/orsolyareka.szabo

Szabó Orsolya Réka vagyok, elsőéves nemzetközi biztonság- és védelempolitika szakos hallgató. A NETK HÖK-ben a kommunikációs referens vagyok, így a feladataim közé tartozik, hogy a kari és egyetemi hallgatói önkormányzat által szervezett eseményekről és felhívásokról informáljalak Titeket. A miértje a jelentkezésemnek egyszerű: 8 éven át tevékenykedtem az előző iskoláimban lévő diák-önkormányzatban és szerettem amit csináltunk, hogy a tanulókért (itt hallgatókért), a közösségért dolgoztunk.

Eck Bence

Eck Bence

Külkapcsolati Bizottság elnöke

eckbence@gmail.com

www.facebook.com/bence.eck?fref=ts

Eck Bence vagyok, a NETK HÖK külkapcsolati referense. Feladatom a karon nemzetközi vonatkozású ügyek koordinálása és a Külkapcsolati Bizottság vezetése.

Bizottságom elsődleges feladata, hogy a külföldi hallgatók életét könnyebbé tegyük az egyetemen. Főbb feladataink továbbá kapcsolattartás az ESN-nel, a Nemzetközi Irodával és természetesen a HÖK többi bizottságával.

 A karon fordítói feladatokban nyújtunk segítséget és más bizottságokhoz hasonlóan, mi is segítünk a rendezvények lebonyolításában. Ha úgy érzed, bármiben segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal!

Kerekes Kristóf

Kerekes Kristóf

Választmányi Tag

hoppciri@gmail.com

www.facebook.com/hoppciri?fref=ts

Kerekes Kristóf vagyok, elsőéves hallgató nemzetközi igazgatás szakon. Azért jelentkeztem a HÖK- be, mert szeretnék aktív tagja lenni az egyetemi közösségnek, és szeretném, ha megoldást tudnánk nyújtani azokra a problémákra, amik nehezítik Hallgatótársaink hétköznapjait.

Rendezvényszervezői Bizottsággal való kapcsolatfelvétel esetén forduljanak/ forduljatok a Hallgatói Önkormányzat alelnökéhez.