Tagok

Választmány

 

Szabados Máté

Szabados Máté

elnök

m.szabados1@gmail.com

 

 

Mióta az Egyetem hallgatója vagyok, aktívan részt veszek a közösségi élet keringésében. A 2017/2018-as tanévben gazdálkodási- és szociális ügyekért felelős alelnökként, a 2018/2019-es tanévtől elnökként végzem feladataimat a Hallgatói Önkormányzaton belül. A NETK HÖK-öt erős szervezeti kultúra jellemezi, tagjai pedig egységesen és felelősségteljesen végzik legfontosabb feladatukat, a társaik érdekképviseletét.

 

Bagi Dorka

Bagi Nikoletta Dóra

általános ügyekért felelős alelnök

bagidorka01@gmail.com

 

 

 

 

Bagi Dorka, másodéves nemzetközi igazgatási alapszakos hallgató vagyok. A Hallgatói Önkormányzat munkáját 2017 őszétől segítem, s az idei tanévtől immáron a Választmány tagjaként, mint általános alelnök tevékenykedem. Az általános alelnök legfőbb feladata az elnök munkájának segítése, s a gördülékeny feladatvégrehajtás és párbeszéd kialakítása a Választmány tagjai és az elnök között. Bármilyen kérdés felmerülése esetén bátran forduljatok hozzám, vagy a Választmány bármely tagjához! 

 

Tóth Krisztina

Tóth Krisztina

gazdálkodási és szociális ügyekért felelős alelnök

krisztito@gmail.com

 

 

Tóth Krisztina vagyok, elsőéves nemzetközi igazgatási szakos hallgató és azért jelentkeztem a HÖK-be, mert szerettem volna minél inkább kivenni a részemet az egyetemi életből. Gazdasági alelnökként bátran fordulhattok hozzám kérdéseitekkel különböző ösztöndíjakkal, pályázatokkal kapcsolatban. Célom, hogy jobbá tegyem hallgatótársaim egyetemi életét és minél hatékonyabban megoldást találjak problémáikra.

 

Kiss Anikó

Kiss Anikó

irodavezető

 

 

 

Sziasztok! Kiss Anikó vagyok, nemzetközi igazgatási alapszakon másodéves hallgató, 2019 februárjától a NETK HÖK Irodavezetői pozícióját töltöm be. Feladataim közé tartozik a kari HÖK dokumentációjának elő- illetve elkészítése, iratkezelés, továbbá közvetítés a hallgatók, a HÖK és az NKE adminisztrációs egységei között. Magamat egy kreatív, sokoldalú személyiségnek tartom, jó kommunikációs képességgel. Hamar megtalálom a közös hangot másokkal. Megbízható és kitartó vagyok. Törekszem a problémák gyors megoldására. Ha bármilyen probléma adódik, nyugodtan forduljatok hozzám!

 

Mészáros Kinga

Mészáros Kinga

kollégiumi ügyekért felelős referens

kinga98@outlook.com

 

 

 

 

Mészáros Kinga vagyok másodéves nemzetközi biztonság- és védelempolitika alapszakos hallgató. 2017. decemberétől tevékenykedem a NETK HÖK Kollégiumi Bizottságában, novembertől pedig én töltöm be a Bizottság referensi posztját. A Kollégiumi Bizottság legfontosabb feladatai közé tartozik a kollégiumi felvételi pályáztok elbírálásának felügyelete, a szobabeosztások elkészítése, illetve a kollégiumi vezetőség és a hallgatók közötti kapcsolattartás. Bármilyen felmerülő probléma vagy kérdés esetén keressetek bizalommal!

 

Szaplonczay Eufémia

Szaplonczay Eufémia

tanulmányi ügyekért felelős referens

efi.szapy@gmail.com

 

 

Szaplonczay Eufémia, első éves, nemzetközi igazgatás alapszakos hallgató vagyok, a 2018/19-es választmány Tanulmányi Bizottságának elnöke. A Bizottság alapvető feladati közé tartozik, hogy segítséget nyújtson a tanulmányi ügyekkel kapcsolatos kérdésekre, problémákra, illetve hogy tájékoztassa a hallgatókat a tanulmányi ügyekkel kapcsolatban. Kérdéseitekkel, észrevételeitekkel bátran forduljatok hozzám.

 

Szabados Boglárka

Szabados Boglárka

rendezvényszervezésért felelős referens

szabadosbogi19@gmail.com

 

 

 

 

 

Szabados Boglárka vagyok, harmadéves nemzetközi igazgatás szakos hallgató. 2016 szeptemberétől 2017 novemberéig a Rendezvényszervező Bizottságnak a tagjaként tevékenykedtem, 2017. novembere óta pedig a bizottság referensi posztját töltöm be. Feladatom olyan események, rendezvények, programok megszervezése, amellyel a hallgatói életet színesebbé és változatosabbá tesszük. Az észrevételeiteket, ötleteiteket szívesen fogadom, hogy ezzel a Ti igényeiteknek is megfelelő programokat szervezhessünk.

 

 

Frankó Dániel

Frankó Dániel

külkapcsolati ügyekért felelős referns

franko.daniel123@gmail.com

 

 

Frankó Dánielnek hívnak, első éves nemzetközi igazgatási szakos hallgató vagyok, és a 2018/19-es tanévben NETK HÖK külkapcsolati ügyekért felelős referenseként állok rendelkezésre az egyetem polgárai számára. Karunk nemzetközi mivoltából kiindulva feladataimhoz kapcsolódik mind a kapcsolattartás a diákság és az egyetem vezetősége (Nemzetközi Kapcsolatok Iroda, Dékáni Hivatal) között, rendezvényszervezés, az egyetemi éveket kardinálisan meghatározó Erasmus+ lehetőségek népszerűsítése és a külföldiek mindennapjait meghatározó kérdések megválaszolása, problémáinak megoldása.

 

Nemcsényi Angelika

Nemcsényi Angelika

kommunikációs ügyekért felelős referns

nemcsenyi.angie@gmail.com

 

 

Nemcsényi Angelika vagyok, a NETK-HÖK választmányának immár második éve tagja. Kommunikációs ügyekért felelős referensként a feladatom a veletek való kommunikáció, a social-media felületeink kezelése.