Bemutatkozás

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar Hallgatói Önkormányzata 2015 márciusában alakult. Csatlakozva az egyetem Hallgatói Önkormányzatához a NETK HÖK-nek is elsődleges célja a hallgatók érdembeli képviselete az egyetemen. Képviseljük a hallgatókat a kari és egyetemi bizottságokban, jelentős szerepet töltünk be a kollégiumi ügyek intézésében, nem utolsó sorban összeköttetést biztosítunk a kari szervekkel, mint a Dékáni Hivatallal és a Tanulmányi Osztállyal. Kivételesen jó kapcsolatot ápolunk a vezetőséggel és az oktatókkal, hiszen a kari vezetőség nem titkolt célja a HÖK-ön keresztül megszólítani a hallgatókat és közelebb kerülni hozzájuk. A kapcsolattartás mellett foglalkozunk a tanulmányi, szociális és egyéb ösztöndíjak kiírásával és elbírálásával.

A NETK HÖK elsődleges feladata volt, hogy olyan alapot teremtsen a hallgatók számára, ahol könnyedén tudják ügyeiket intézni, ha szükséges, a segítségünkkel. Azonban a számos szabályzat és határozat megalkotása mellet egyik legfontosabb feladatunk a hallgatói élet felpezsdítése, a kari közösségi és szakmai programok szervezése.

A mi Önkormányzatunk nem csak a legfiatalabb, de a legkisebb is az egyetemen, ez azonban nem töri meg lelkesedésünket. Ahhoz, hogy munkánk elérje célját, szükségünk van Rátok is, ezért kérünk, bíztatunk titeket, aktívan vegyetek részt az egyetemi programokban hallgatói éveitek folyamán!